Hjemmeværende mødre er en rase som begynner å dø ut noe, men det finnes fortsatt sterke kvinner som velger dette. Å være hjemmeværende betyr at en tar seg av husarbeidet ofte, og gjør ærender og andre ting som er viktige for barna og familien generelt. Det innebærer dog også ofte at en ferdig med sin jobb mye tidligere enn en helt vanlig jobb. Huset skal tross alt ikke vaskes daglig! Da kan det være greit å ha noe å fylle tiden sin med. Mindre gratisspill på nett, som kan spilles direkte i nettleseren, er her et perfekt alternativ til å fylle opp dagen med spenning.

Disse spillene er naturligvis gratis fordi de ikke har den samme kvaliteten som de spillene som koster flesk. Allikevel er dette spill du virkelig kan ha det gøy med. Her kan du velge alt fra de kuleste action og bil spillene, til spill der du skal kle opp prinsesser. Men det beste av alt er tross alt at tiden går unna. Du skal derimot ikke føle noe på at du sitter med slike spill, for hjemmeværende mødre gjør en meget verdifull og stor jobb ofte. Spesielt med tanke på om de underviser barna hjemmefra, men selv uten dette er ikke jobben lett!

 

En hverdag med mye stress

Der arbeidsdagen fort kan bli endel kortere, så er det ofte mye mer stress som står på agendaen enn en vanlig jobb. Det gjør forsåvidt gratisspill på nett til et enda bedre alternativ for å stresse ned nervene. En hverdag med mye stress må behandles så raskt som overhodet mulig, ellers blir mest sannsynlig neste dag, og kanskje til og med dagen etter der igjen også ødelagt. Hjemmeværende mødre får ikke nok ros for det de gjør. Dette inkluderer ofte ting som husvask, klesvask, oppvask, støvsuging, tørking av støv, matlaging, og barnepass. Faktisk ville de aller fleste hjemmeværende kvinner tjent mer enn en gjennomsnittlig god jobb – dersom jobben var kompensert basert på en høy utdanning.

Dette sier noe om hvilken verdi de faktisk gir kjernefamilien der de jobber. Vi ser ofte på dem som kvinner som blir hjemmeværende fordi mannen tjener godt nok til dette. Men det er ikke alltid resultatet av det som skjer, for ofte bidrar egentlig kvinnen med mer verdi enn mannen, selv om det ikke viser seg i midler inn på kontoen. Allikevel kan det manifestere seg i ting som humøret i hjemmet, der et dårlig humør igjen kan lede til dårlige prestasjoner av mannen på jobben, og dermed mindre inntekt. En god husmor som bringer humøret til topps er derfor en uvurderlig del av ethvert hjem.

 

Har du vurdert å bli hjemmeværende?

Det er ingen enkel avgjørelse å bli hjemmeværende. Dette betyr ikke nødvendigvis at en kun sitter hjemme hele dagen, men allikevel mistes det sosiale ved for eksempel en jobb. En kan heller ikke benekte det faktum at finansene spiller en stor rolle her. Men om alt klaffer, så kan virkelig det å bli hjemværende være en skikkelig god opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *