Vi mennesker elsker barndomshjemmene våre. Det var her vi ble oppvokst, og det var her familien vår jobbet sammen mot felles mål. Det er noe nostalgisk ved å gå inn i sitt barndomshjem, og da kanskje spesielt sitt eget rom. Her lekte vi, gjerne sammen med barndommens beste venner, og levde livet uten noen form for bekymringer. Det er nok mange som ønsker å reise tilbake til den tiden, om enn så bare for et øyeblikk!

Men det er tross alt spennende å bli voksen også. En av de aller mest spennende fasene i livet er tross alt når du skal flytte hjemmefra. Denne fasen er både spennende og gjør deg nervøs. Det å anskaffe sitt første hjem, det være seg om det er en leilighet eller et hus, bringer nemlig med seg en rekke planlegging. Her gjelder det virkelig å være frempå, for selv de minste ting kan være godt å planlegge, slik at innflytting går helt smertefritt.

 

Pakk strategisk og flytt mer effektivt

Det aller beste tipset ved flytting, og noe du nok har hørt før, er å pakke ned i esker som du skriver romnavn på. For eksempel kan du pakke ned alt av kjøkkenutstyr i store esker og skrive kjøkken på toppen av esken. På denne måten vet du at når du kommer til ditt nye hjem, så skal du bare enkelt lete etter eskene med denne skriften på. Dessuten sparer det deg mye tid og frustrasjon på flyttedagen å ha alt klappet og klart. Da kan du også kaste ut mye gammelt!

Når du pakker opp bilen i runde etter runde, så priser du deg nok lykkelig for at du besto teoriprøve for bil. Det å kjøre er nemlig en stor velsignelse ved flytting. Et tips er dog å lære deg selv å kjøre med henger, da dette kan hjelpe deg stort med å redusere antall turer frem og tilbake. Dessuten er disse rimelige å leie, og dette kan virkelig være en investering som er verdt å tenke over en ekstra gang!

 

Innred ditt hjem med din egen stil

Så sant alt er pakket og transportert til ditt nye hjem, så starter både den morsomste, men også mest slitsomme prosessen. Det å bære esker og møbler er ingenting sammenlignet med den mentalt utslitende prosessen å sette alt på plass og organisere ditt nye hjem. Dessuten er det i dagens samfunn ikke nok å bare organisere – alt skal matche, og vi skal ha et virkelig høyt fokus på innredning og stil i våre hjem.

Det lønner seg derimot å innrede, fordi det bringer frem vår stil i våre egne hjem. Det er noe helt annet å komme hjem i hverdagen til et hjem som har en god atmosfære, kontra et kjedelig krypinn. Mor var nok flink til å innrede, men nå er det på tide at du selv tar ansvaret. Uansett, det viktigste er at du er klar over alt som inngår i flytteprosessen. Det er ikke bare enkelt å gjøre seg klar for sitt første hjem, men til slutt vil alt være verdt det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *