Det med å være en leietaker kan dessverre få deg til å føle deg som en leietaker også. Etter en tid kan det billige gulvet og det umoderne kjøkkenet begynne å plage deg, og du ønsker at du bare kunne eie stedet slik at du kunne fikse det. Men du kan fortsatt tilpasse hjemmet ditt selv om du ikke eier leiligheten du bor i! Du kan faktisk gjøre ganske mange forbedringer i leiligheten uten å bruke en masse penger. Du må kanskje bruke noen besparelser, eller kan du få et enkelt SMS-lån med lav rente og rask utbetaling.

 

Før du kommer i gang, få utleieren din til å godta eventuelle mer permanente endringer – som maleri. Uten skriftlig godkjenning kan utleieren straffe deg eller holde depositumet ditt.

 

Mal veggene

Et lag med farge kan helt forvandle et rom. For eksempel kanskje du føler at leiligheten din nesten er perfekt, bortsett fra at utleieren har malt veggene en forferdelig gul farge.

Det er billig, og vegger kan du dekke på én helg. Det vil føles som å bo i en splitter ny leilighet!

 

Bytt ut lysarmaturer

Lysarmaturer i leiligheter er vanligvis billige, brassete og stygge. Hvis du hendig og er flink til å bruke verktøy, kan du bytte ut de stygge armaturene til de du liker. Sett bare tilbake de stygge igjen når du flytter ut.

 

Lag et åpent look

Kjøkkenskapene i leiligheter er ofte billige og umoderne. Hvis du vil åpne opp kjøkkenet ditt mer, kan du fjerne skapdørene, sette dit dekorert hyllepapir på bakveggene og plassere dine tallerkener og glass på innsiden. På omtrent 30 minutter, vil kjøkkenet ditt gå fra å se ut som et typisk leilighetskjøkken til moderne og søtt. Bare vær sikker på at du beholder dørene slik at du kan sette på dem igjen når du flytter.

 

Dekk over stygge gulv

Du kan alltid dekke over stygge linoleum-gulv med et teppe, eller kan du kjøpe flyttbare gulv for å dekke hele gulvet. Butikker som IKEA selger klikk-on bambusgulv som du kan legge ned uten å må lime.

 

Få mer benkeplass

Leiligheter synes aldri å ha nok benkeplass til å holde alle apparatene. En masse butikker selger rullende kjøkkenøyer eller blokker uten noen nødvendig installasjon. Og hvis du kjøper en med hjul, kan du bare rulle den når du er klar til å flytte ut.

 

Oppgrader flisen

Utleieren din ville trolig bli sint hvis du dratt ut flisen, men du kan fortsatt endre den litt. Klistremerker som kan brukes på flis kommer i alle slags forskjellige designer og sitter over den eksisterende flisen. Når de er på ser de ut som ekte fliser og ingen vil kunne fortelle forskjellen

 

Vi håper disse tipsene hjelper deg med å få leiligheten din klar til alle dine gjester i sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *