I hverdagen er det sjeldent at foreldre får stort med pauser. Karriere, familie, fritidsinteresser, og kanskje til og med skole, tar opp mye av tiden for mange. Da blir det langt mellom pausene, men kanskje får du noen her og der. Hva gjør så foreldre sammen når de endelig får den etterlengtede pausen? Ofte legger en seg bare nedpå og ser en film litt uinspirert. Men hva om en kunne dra på en virkelig reise som tok en vekk fra det stresset som hjemmet ellers byr på? Gaming, som ironisk nok er en av barnas aller mest populære aktiviteter, kan nemlig ta deg med på denne reisen.

Gaming er i mange år blitt kjennetegnet som en aktivitet for unge menn. Det en ofte ser for seg er en unggutt på rommet sitt, enten på en stasjonær PC eller med en kontroll i hånd og spill på TV-en. Det er allikevel ikke slik majoriteten av gaming egentlig ser ut. Visste du for eksempel at jentene spiller mer enn gutta? Tro det eller ei, om en legger sammen alle timene jentene spiller på sine mobiler og på mindre nettspill, så vinner jentene kampen. Dette vitner om at gaming virkelig er noe for alle, og kanskje kan det være dette du og din kjære drømmer dere bort i mens ungen deres er på trening!

 

Dette er spillene foreldre bør prøve

Om barnet allerede har mange spill, så kan en kanskje prøve seg på disse. Men sørg for at barnet ikke legger merke til at dere har gamet, for da kan det fort bli vanskelig å ta fra han eller hun spillene senere i uka. Uansett, et godt alternativ vil alltid være å se gjennom diverse nettspill for å se om det er noe du og din kjære kan like fra disse kanalene. Her er det nemlig helt gratis å spille, og en kan finne noe som passer begge to. En kan tross alt sitte side om side på hver sin datamaskin og spille to forskjellige spill.

Kanskje er den umiddelbare tanken at dette ikke er det mest sosiale, men i hvilke aktiviteter snakker en egentlig så mye mer enn under gaming? Muligens er det ikke de mest dyptgående samtalene som foregår her, men det er i hvert fall en dialog samtidig som en drømmer seg bort i en verden en som foreldre virkelig fortjener å oppleve. Etter mange år med stress, for deretter bare å avslappe, så er det på tide å leve litt utenfor boblen en har vært innestengt i de siste tiårene.

 

Nyt en aften med barnefri

Selvfølgelig er det ikke bare gaming som kan være med å ta kvelden til et nytt nivå, det er bare at dette nok er et helt nytt råd for de fleste. Klassiske ideer slik som god mat, vin, og annen kos er selvfølgelig også viktig. Men for å være helt ærlig med deg selv, så kan nok gaming fort bli såpass engasjerende at hele kvelden går med til dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *