Gjennom livet har vi mange mål. Vi skal gjerne få tak i den best betalte jobben, gifte oss med drømmeperson, reise til alle verdens land, og oppnå både det ene og det andre på veien. For mange er livet bare en sjekkliste av nærmest helt urealistiske forhåpninger. Det finnes derimot en mulighet for å sette seg noen mål som ikke er så altfor urealistiske, og som heller kanskje høres litt tøysete ut. Men til gjengjeld kan de faktisk være en virkelig god ide, og de fremstår nok litt utenfor boksen. Ideen om en hel dag i pyjamas, eller i hvert fall uten bukser, er nok en av disse ideene.

Denne ideen er ikke mange årene gammel, og det kommer nok som et resultat av det prestasjonspresset vi har på oss, samt motepresset som regjerer. Ved å benytte en hel dag hjemme i pyjamasen, så protesterer en på mange måter i mot dette. En sier nei takk til å ta på seg bukser kun for å føle seg bedre, for pyjamasen er jo tross alt så uendelig mye mer komfortabel! Men om du aldri har prøvd det en hel dag, så innser du nok kanskje ikke hva du går glipp av. Da er det på tide å sette i gang med denne prosessen i hvert fall en av dagene, enten det er alene eller med din kjære.

 

Slik kan du tilbringe dagen

Den beste måten å tilbringe dagen på er utvilsomt i senga eller på sofaen. Sørg for at du kjøper inn nok med snacks og drikke som er enkelt å ta med seg både i seng og sofa uten fare for å søle og lignende. Dessuten, du vil mest sannsynlig ende opp med å se på serier og filmer, og da kan det være lurt å ha en streaming tjeneste, og ikke minst et godt TV klart. Om dere på død og liv skal tilbringe dagen i senga, så er det lurt å flytte TV-en inn her dagen før. Da kan dere se på stjernene i diverse serier og filmer hele døgnet om dere ønsker, og kanskje bare ta et par pauser her og der.

Husk også på å skru av telefonen, og si ifra til andre at de ikke skal komme på besøk. For du vil vel neppe åpne døren i pyjamasen når mor og far kommer på besøk? Det kan dessuten være lurt å ha alt av husarbeid unnagjort, slik at du ikke føler skyld for at klesvasken er skitten, oppvaskmaskinen er full, eller at kanskje rommet ikke er vasket. Tar du deg av alt dette dagen før, så kan du faktisk bare slappe av gjennom hele dagen i pyjamasen!

 

Er du klar til å være annerledes?

Når de andre på jobben skryter av hvordan de har reist på jungelsafari, hoppet i fallskjerm, og kanskje klatret opp høye fjell, så kan du klappe deg selv på skuldra og si at du gjorde noe de andre mest sannsynlig aldri ville gjort – du tilbrakte nemlig en hel dag i pyjamasen, og du var nok langt i fra angrende for det valget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *