Selv en spontan fest vil dra nytte av god planlegging – bare ikke av hedersgjesten.

Hva får du for venn som har alt? Hva med alle hun elsker i ett rom sammen? Ingen gaver kan toppe en overraskelsesfest, men du trenger en fast plan for å sikre at alt går som planlagt.

 

Fase 1: Planleggingen

 

Bestem hvor partiet vil være. Tenk enkelt for best resultat. Middag eller drinker på et favorittsted eller noens hjem er enklere enn noe som krever mer enn bowling sko. Overraskelsesmomentet vil sikre en minneverdig tid – selv i et kjent miljø.

 

Skriv en liste over hvem som vil komme. Dette er ikke et åpent hus. Kom i kontakt med dine gjester for å sørge for at folk vil komme, og sørg for at invitere klart sier at dette er en hemmelighet. Hvis du gjør invitasjonen på Facebook, sjekke personverninnstillingene og sette et notat til høyre i tittelen (for eksempel “Katrin sin overraskelsesfest…SHHH!”).

 

Sørg for å sørge for at hedersgjesten er tilgjengelig, men du bør selvfølgelig ikke avsløre hvorfor!

Fase 2: Overraskelsen

 

Sjekk status på festen med dine gjester dagen før festen. Sørg for at de vet at de må komme tidlig eller minst 15 minutter for sent. Overraskelsen kan bli ødelagt hvis personen ser folk de kjenner før overraskelsen har blitt avslørt. Hvis du feirer på noen hus, la gjestene vet hvor du skal parkere.

 

Er din venn er typen til å dukke opp alene, eller vil hun ha noens arm å ta tak når rommet eksploderer? Dette er hennes store øyeblikk, så gjør det du kan for å gjøre det behagelig. Hvis innstillingen gjør, dele ut konfetti og noisemakers på forhånd – og sørg for å ha en utpekt fotograf klar.

 

Fase 3: Festen!

 

En unektelig fordel ved en overraskelsesfest? Minimale dekorasjonskostnader. Hvis du kan få hendene på en gammeldags Polaroid kamera, og la gjestene gjøre et spill ut av å fange andre søte (eller dum) øyeblikk. Og hvorfor ikke spise cupcakes i stedet for kake? På den måten vil det ikke være noen rot å rydde!

 

Trenger du en gave til bursdagsjenten? Finn de beste gavetipsen til henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *