Det er vanlig å føle behovet for å ombygge badet ditt etter en stund; denne avgjørelsen kan være basert på endrede preferanser eller et bilde du så av et moderne bad. Omforming av badet er en spennende forandring som alle ser frem til å oppleve. Noen av faktorene som skal vurderes i løpet av dette prosjektet, vil være hvor mye plass plass du har å jobbe med, brukerne og designet ditt.

Skap et unikt oppsett

Dine valg for oppsettet av ditt moderne bad vil bli laget av de tre generelle planene for våte veggoppsett. Dette arrangementet omfatter å markere delen av badet ditt der rørene skal legges for å levere vann til toalettet, dusjen, badekaret, etc. Valgene for våtveggoppsett er ett, to eller tre oppsettmønstre for våtvegg.

Oppsettet av et våtveggsystem vil ha toalettet, vasken og dusjrørledningen langs samme side i badveggen, det er et enkelt rørleggerarbeid som også er rimelig. Imidlertid vil ditt valg av baderomspakke være begrenset til dette rørsystemet.

Du vil kunne installere en rekke modeller for moderne bad med dobbelt våtveggsystem. I dette tilfellet er rørene til dusjen montert på den ene siden på badet ditt, og oppsettet for toalettet, badekaret, etc. på en annen side av veggen på badet.

Du vil ha mer fleksibilitet for ombyggingsbeslutninger med et trippelt våtveggsystem, her legges rørene på tre av veggene på badet ditt. Det er ganske dyrt, men du vil ha flere alternativer for å oppnå det beste designet for ditt moderne bad.

 Velg den beste belysningen på badet ditt

Overveielsene for et godt belysningsmønster vil inneholde plasseringen av vasken, toalett og dusjområde. Målet ditt er å skape en spektakulær atmosfære samtidig som du sikrer at viktige deler av badet ditt er godt opplyst. De fleste designs for moderne bad har lysene satt over strategiske posisjoner.

Renovering av badet

Den vanlige opplevelsen mange huseiere har, er å administrere rommet effektivt mens de renoverer badet. Det bør være et enkelt, moderne design med walk in shower.

I Storbritannia har rombegrensningen tvunget mange huseiere til å installere et enkelt dusjkabinett på badene sine, hvis du er heldig, kan du finne et anstendig badekar, spesielt hvis du vet at du vil være i bløt i det ofte.

Avhengig av budsjettet ditt, kan du også ha et kvadrat dusjkabinett installert. På denne måten blir gulvene dine beskyttet mot utslipp, og disse kabinettene ser veldig tiltalende ut i forskjellige design. Hvis du ikke er sikker på hva som passer på badet ditt, vil en faglig vurdering av en arkitekt hjelpe deg med å ta de beste avgjørelsene.

Alternativ veggbehandling

Vi er vant til fliser på bademurer, men hvis du trenger noe annet og holdbart, bør du vurdere å bruke veggpaneler. De kommer i forskjellige design og farger; Du får også dusjplater og dusjpaneler på badet ditt. De er ikke porøse, enkle å vedlikeholde, tilstrekkelig for tørre og våte områder og hygienisk. Baderomsplanker er et utmerket alternativ til fliser, de kan brukes i alle deler av badet ditt, og det enkle vedlikeholdet gjør dem til et favorittalternativ for å gi badene et nytt og unikt utseende.

Gulv

Gulvet på badet ditt må være sklisikker for sikkerheten til alle brukere. Selv på et stramt budsjett, kan gulvalternativer som vinyl- og laminatgulvmateriale gi deg den perfekte etterbehandlingen uten å gå på bekostning av ønsket stil.

Fliser brukes ofte til baderomsgulv, fordi de er holdbare selv når de blir utsatt for fuktighet og damp fra varmt vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *