Det er mange spennende gadgets på markedet for deg som liker nye og kule dingser.

På CES i Las Vegas i 2017 ble det presentert mye kult i nye dingser som fasinerer en hver teknologi-freak. Noe nytt og spennende kommer på markedet som for det meste er underholdende, men andre ting kan ende opp med å være praktiske og en hjelpende hånd i hverdagen. Men vi har også noen nyvinninger som ser livets lys i Norge, som plastroboten AV1 som skal hjelpe syke barn med å kunne delta i undervisning på skolen.

Hvis du ønsker å selge noen av de nye gadgetene i nettbutikk eller på annen måte, så trengs gjerne litt finansiering for å komme i gang. Da kan det være lurt å undersøke mulighetene for et forbrukslån for å starte salg av dine favoritt-gadgets. Noen må jo tilby dem til det norske markedet, så hvorfor skulle det ikke være deg?

 Noen nyheter fra CES

På CES i 2017 var det mange nye bidrag, men noen viser mer potensiale enn andre for å bli et allment produkt. Hvis man skal nevne noen av tingene som kommer på markedet, så må man jo nevne selfie-dronen som følger etter deg og tar selfie-bilder av deg. Du kan enten styre den manuelt fra mobiltelefonen, eller den kan stilles inn til å automatisk sikte inn på ansiktet ditt for å ta bilder av deg, som for eksempel kan distribueres på sosiale medier. Andre ting som kan bli aktuelle på markedet, er alkoholmåler for mobiltelefonen. Om du vil være sikker på at du stopper å drikke på riktig tidspunkt når du er på byen, så kan dette være noe for deg. Den fungerer i form av et armbånd som sender meldinger til telefonen. Ellers har du roboten Kuri, som er stemmestyrt og har funksjonalitet for bildegjenkjenning som er programmert til å fungere som en assistent.

Bør testes, men er ikke nye i år

Det finnes også noen gadgets på markedet som fortsatt er relevante og som mange enda ikke har testet. Apple Watch er en gadget som gir mange muligheter, men du finner også norske nyvinninger. AV1 som er en robot som skal hjelpe syke barn å få kontakt med jevnaldrende og kunne delta i undervisning, er kanskje et av de mest spennende produktene som er kommet. Dette har potensiale.

 Forbrukslån for å kjøpe kule gadgets

Hvis du ønsker å selge noen av disse produktene, kan et forbrukslån hjelpe deg å komme i gang. Finn frem til forbrukslånet du ønsker på Fair-laan.no. Med et forbrukslån som passer for ditt behov kan du komme i gang å selge kule gadgets som du alltid har drømt om. Mange tør ikke satse på å starte noe selv da det er mye risiko involvert. Men om du ønsker det, så kan et forbrukslån være løsningen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *